19 dec 2023

Studenten gelanceerd voor de 4e editie

Student Challenge bij SBE
Midden november verwelkomden we een groep van 20 studenten die, ondanks een algemene treinstaking, hun vastberadenheid toonden door naar het SBE-kantoor in Sint-Niklaas te komen voor de inaugurele workshopdag van de vierde editie van de SBE Student Challenge.

Workshopdag 1

Vol enthousiasme gingen de #studentsatplay aan de slag met hun nieuwe uitdaging: een ontwerpoefening geïnspireerd op een SBE-project rond het uitkijkpunt 'Le Jambon de la Semois' in Vresse-sur-Semois. Klik hier voor meer info over dit project.

de studenten aan het werk

Gedurende de dag verdiepten studenten zich in de opdracht, woonden ze twee inspirerende lezingen over het onderwerp bij en hadden ze waardevolle netwerkmogelijkheden met onze #expertsatplay. De ochtendsessie bevatte een presentatie over hoe SBE projecten benadert vanuit een landschappelijk oogpunt, terwijl de middagsessie het effectieve gebruik van visuals als ontwerptool uit de doeken deed.

Nu de basis is gelegd, hebben de studenten de spannende taak om hun opdracht voort te zetten tijdens de komende 2 workshopdagen op 22 februari en 23 maart 2024. Het was ontegensprekelijk een dag die in het teken stond van succes! 

Als je staat te popelen om mee te doen aan deze uitdaging, kun je je hier nog steeds inschrijven!

de studenten aan het werkde studenten aan het werkde studenten aan het werk