27 mrt 2024

Geweldig nieuws over de winnaars van de 4e editie!

het winnend team van De Student Challenge 2024
Vrijdag 22 maart, vond in Sint-Niklaas de prijsuitreiking van de SBE Student Challenge 2024 plaats. Eindelijk kunnen we de namen van de winnaars met jullie delen!

SBE Student Challenge 2025

De huidige editie is nog maar net afgerond maar voor de studenten die dit jaar de kans gemist hebben om deel te nemen, hebben we goed nieuws. Achter de schermen zijn we ons al volop aan het voorbereiden voor de editie van 2025. Hou deze website en onze socials in de gaten want meer nieuws volgt!

de studenten aan het werkde studenten aan het werkde studenten aan het werkde studenten aan het werkde studenten aan het werk
Ilias Bachgada, Olivier Adam en Giel Lecho presenteren

Het winnend ontwerp

Ongeveer 4 maanden na de lancering van onze wedstrijd was het dan eindelijk zo ver: de uitspaak van de jury, het slotmoment van de SBE Student Challenge. De groepjes stelden één voor één hun ontwerp voor en de jury koos de winnaars. 
 
Proficiat aan Ilias Bachgada, Olivier Adam en Giel Lecho !
Uiteraard willen we  ook graag de overige #studentsatplay bedanken voor hun deelname, inzet en motivatie.

Het winnend ontwerp werd niet zomaar gekozen. De jury waardeert de manier waarop het winnende team met hun ontwerp een totaalverhaal brengen. De vraagstelling wordt aangegrepen als vertrekpunt voor een ontwerp dat ook de nabije omgeving positief transformeert. Het ontwerp van het uitkijkpunt zelf blijft subtiel met een knipoog naar de elementen die het uitkijkpunt benadrukken.Â