29 jun 2022

En de winnaar van de SBE Student Challenge 2022 is…

winnaars sbe student challenge
Gisteren, op 28 juni, vond de prijsuitreiking van de SBE Student Challenge 2022 plaats. Eindelijk kunnen we de namen van de winnaars met jullie delen!

De winnaars

Ongeveer 4 maanden na de lancering van onze wedstrijd was het gisteren dan eindelijk zo ver! Op een bedrijfsevent voor de werknemers van #teamsbe werd tijdens het slotmoment de winnaar van de SBE Student Challenge bekend gemaakt. Of moeten we zeggen winnaars, want naast de hoofdprijs vielen nog andere prijzen te winnen.
 

De winnaar van de SBE Student Challenge 2022 is team TVB!

De laureaten in de categorieprijzen zijn:

  • Beste Vormgeving: team TVB
  • Beste stedenbouwkundige en landschappelijke integratie: team KaMa
  • Beste bouwkundige uitwerking: team KaMa

 

Proficiat aan de winnaars Gaetan Van Beversluys en Hannes Torrekens (team TVB) en laureaten Robbe Kaljouw, Eline Maton, Tomas Pauwels (team KaMa)!

Graag willen we ook de overige #studentsatplay bedanken voor hun deelname.

Team TVB en KaMa - SBE Student Challenge
Winnaar SBE Student Challenge

Het winnend ontwerp

Het winnend ontwerp werd niet zomaar gekozen. De jury waardeert de manier waarop het winnende team met hun ontwerp een slim samenhangend antwoord biedt op zowel technische als milieuvraagstukken. Dit leidt tot een dynamische ervaring voor de gebruikers van de brug. De op maat gemaakte architectuur van de brug weerspiegelt de omgeving en voegt tegelijkertijd een nieuwe sterke identiteit toe.

Deze winnende ontwerpen waren na de prijsuitreiking door onze #expertsatplay te bewonderen. Zij konden naar hartenlust hun vragen afvuren op de aanwezige winnaars. Uiteraard delen we de winnende ontwerpen ook graag met jullie:

Ontwerp team TVB

ontwerp team tvb

Ontwerp team KaMa

ontwerp team kama

SBE Student Challenge 2023

De huidige editie is nog maar net afgerond maar voor de studenten die dit jaar de kans gemist hebben om deel te nemen, hebben we goed nieuws. Achter de schermen zijn we ons al volop aan het voorbereiden voor de editie van 2023. Hou deze website en onze socials in de gaten want meer nieuws volgt!